Цени и Промоции

 

Стандартен пакет:

29.99 лв. на участник /екипировка + 150бр. топчета/


Мин.брой платени пакета: 8
100 допълнителни топчета – 10 лв.

*Всички цени и промоции са индивидуални за всеки играч и се отнасят само за стационарните бази на „Пейнтбол София“.

 

ПРОМОЦИЯ -  " Плати за 10 , играйте 12 "  

- Направи резервация, плати предварително за 10 участника и играйте 12  или Плати предварително за 10 участника и получи всичко като за 12 . При брой участници над 12 , се доплаща стандартна цена на допълнителен играч.

промоцията  се отнасят само за стационарните бази на „Пейнтбол София“

 

ПАКЕТ „ ПЕЙНТБОЛ ПРАЗНИК

                                                                         

      - Закритият терен на "Пейнтбол София" е разположен на бул. Никола Петков 67 /кръстовището на околовръстното и цар Борис 3/. Разполага с отопляема стаичка, която позволява организиране на почерпка тип "шведска маса" за участниците в празника организиран с играта пейнтбол.

- Откритият терен на "Пейнтбол София" разположен в жк. Люлин, разполага със специална зона за родители и деца. В нея може да организирате цялостната почерпка за Вашето събитие. Наемни условия : 60 лв. за 2 часа /времето започва да се засича от идването в нея или от началото на резервация - което събитие е първо   / . С предварително заявяване е възможно да се остане повече от съотвевтните 2 часа , при  наемна цена 30 лв. за всеки започнал половин час.  Зоната разполага с маси и канапета направени от палета, меки седалки , хладилник, осветление.