Цени и Промоции

 

Стандартен пакет:

34.99 лв. на участник /екипировка + 200 бр. топчета/


Мин.брой платени пакета: 8
 

 

ПАКЕТ „  ПЕЙНТБОЛ ПРАЗНИК 

Вариант до:  12 участника /  до 16 участника / до 20 участника

Включена екипировка за до: 12 / 16 /20 участника

Брой топчета в съответен пакет: 1800 бр. / 2400 бр. / 3000 бр.

Цена на съответен пакет:  348 лв. / 464 лв. / 580 лв.

 

Пакетите са валидни само при предварително предплащане на съответната стойност по фирмена сметка на дружеството, до 5 дена преди събитие.

Времетраене на събитие до 2 часа . Пакетите се отнасят само за стационарните бази на  „Пейнтбол София” и при съответните изисквания за валидност.

*Всички цени и промоции са индивидуални за всеки играч и се отнасят само за стационарните бази на „Пейнтбол София“.                  

      - Закритият терен на "Пейнтбол София" е разположен на бул. Никола Петков 67 /кръстовището на околовръстното и цар Борис 3/. Разполага с отопляема стаичка, която позволява организиране на почерпка тип "шведска маса" за участниците в празника организиран с играта пейнтбол.

 - Откритият терен на "Пейнтбол София"е разположен в квартал Люлин, на гърба на басей "Люлин - бийч", в парковата зона срещу Кооперативен пазар и в близост до метростанция "Люлин".  Разполага със специална зона за почерпка със седящи места и хладилник, където може да се направи организация на вашата почерпка , за участниците и техните придрожители. Съответната си я носите вие :) . Зоната е с наемни условия - 60 лв. 

 

Общи условия :

  1. Игри се организират с предварителна резервация и капариране на събитие.
  2. Капаро се внася по фирмена сметка на дружеството.
  3. При отказване на събитие капаро не се възстановява.
  4. При невнасяне на капаро до 3 дена преди деня на резервация, съответната се счита за анулирана.
  5. При промяна дата на събитие не по-малко от четири дена  преди деня на направената резервация, капарото се отнася за другата резервация, в противен случай не се възстановява и е необходимо капариране на новата дата.
  6. При предплатено мероприятие сумата за него се възстановява под формата на ваучер за стойността му,  ако се откаже поне 4 дена преди съответния ден.  В противен случай не се възстановява.